Sport

BRAȘOV. Adversarii Chindiei Târgoviște în cantonamentul montan…

 

Și nou-promovata Chindia Târgoviște, câștigătoarea sezonului trecut din Liga 2, a început pregătirile, deocamdată la propria bază.

Antrenorul Viorel Moldovan are trei noutăți în lot: Andrei Burlacu și Ovidiu Bic, ambii de la CS „U” Craiova, și Mihai Voduț, ultima dată la Beitar Ierusalim.

Chindia Târgoviște va efectua stagiul montan la Brașov, în perioada 23 iunie – 2 iulie, având programate la poalele Tâmpei două meciuri amicale, cu FC Viitorul (24 iunie) și Rapid București (2 iulie).

„A fost o vacanță scurtă. Pentru mine, chiar una activă. Căutăm să întărim lotul, din punct de vedere calitativ. Mizăm pe nucleul cu care am venit din Liga 2. Va fi dificil, chiar le spuneam băieților în vestiar, aveau ei un cântec cu «Hai sus, sus, sus, că ce-a fost mai greu s-a dus». Le-am zis că de abia acum începe greul. Nu mai merge melodia asta. Vine un cantonament la Brașov extrem de important, trebuie să tragem tare cu toții”, a declarat antrenorul Viorel Moldovan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button