Sport

Sepsi – antrenor cu un CV interesant!!! 7 fotbaliști au plecat de la echipa din Sf. Gheorghe!!!

 

Deși s-a vehiculat că Flavius Stoican ar putea prelua conducerea tehnică a echipei Sepsi Sf. Gheorghe, de puțin timp s-a aflat cine este noul antrenor principal al grupării covăsnene.

Alesul este László Csaba, în vârstă de 55 de ani, care a semnat un contract valabil un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Născut la Odorheiu Secuiesc, László Csaba a mai coordonat, ca antrenor principal, echipe din Scoţia (Dundee United, Heart of Midlothian), Ungaria (Ferencváros, MTK Budapesta), Belgia (Charleroi) şi Slovacia (Dunajska Streda). De asemenea, a fost selecţioner al Naţionalelor Ugandei şi Lituaniei şi secundul lui Lothar Matthäus la prima reprezentativă a Ungariei, a anunțat clubul Sepsi printr-un comunicat.

Apoi, de la formația din Sf. Gheorghe au plecat: Gabriel Moura, Ousmane Viera, care a fost căpitan în sezonul recent încheiat, Adrian Rus, Igor Jovanovic, Daisuke Sato, Aleksandr Karnitsky și Andrei Sântean.

„Vor urma și alți jucători în următoarele zile”, a precizat directorul sportiv Janos Bokor pentru gsp.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button