Politic

BRAȘOV. Pentru ce votează astăzi „capii” județului?

 

Astăzi este zi de scutin! Sunt alegerile europarlamentare și referendumul promovat de președintele Klaus Iohannis. Până la ora 9.00 a votat în jur de 2.5% din electorat, media pe țară, în creștere de la un minut la altul. 

După această oră s-au dus spre urne și cei aflați în fruntea administrațiilor locale și a partidelor politice. 

Contactați telefonic, câțiva dintre ei ne-au răspuns la întrebarea: „Pentru ce votați astăzi?”

Prefectul județului Brașov Marian Rasaliu: „Votez pentru liniște și pace, atât în interiorul, cât și în exteriorul țării. De asemenea, votez pentru persoanele care doresc binele României și care au capacitatea de promova interesul țării oriunde în lume”.

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, președinte PNL Brașov: „Votez pentru o Românie europeană, pentru drumul nostru spre Vest, nu spre Est, pentru democrație, nu pentru întoarcerea la un regim totalitar. Am votat pentru o justiție independentă, conform separației puterilor în stat, împotriva celor care vor s-o folosească pentru a-și rezolva problemele penale”.

George Scripcaru, primarul municipiului Brașov: „Votez pentru Europa și pentru proiecte de dezvoltare a municipiului Brașov”.

Costel Mihai, viceprimar Brașov, președinte PMP Brașov: „Astăzi este o zi importantă, este despre noi și despre România în Europa. Votul este o responsabilitate civică pe care trebuie să ni-l asumăm pentru ca, în final, să putem spune  că am contribuit cu toții la viitorul României. Astăzi votez pentru o Europa creștină și unită, pentru a fi uniți în Europa”.  

Marius Dunca, senator, președintele PSD Brașov: „Votez pentru o Românie putenică și pentru unitatea românilor”.

Daniel Zamfir, senator ALDE Brașov: „În primul rând vă spun că am luat doar un biletin de vot. Votez pentru o Românie demna, pentru ca România să fie respectata în Europa. Votez pentru cei care sunt sigur că vor ține cu România. Am avut destul experiența tristă când reprezentranți ai Romanie au votat împotriva țării. Acest lucrru nu trebuie să de mai întâmple”. 

Tudor Benga, deputat USR Brașov: „Votez pentru a nu se mai repeta tot ceea ce a trebuit să îndurăm în acești doi ani și jumătate, pentru o Românie europeană, pentru ceea ce ar trebui să fie ancorarea noastră definitivă în Europa”. 

Știre în curs de actualizare… Revenim și cu alte declarații.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button