Sport

Gică Hagi își scoate echipa la vânzare

 

Gică Hagi a anunțat că a scos clubul Viitorul Constanța la vânzare, în speranța că va găși noi acționari care să investească sume mari. Sătul să vândă cei mai buni jucători de la Viitorul în fiecare an, speră să găsească acționari care să investească în club, în timp ce el să se ocupe de managementul sportiv.

Sincer, cel mai mult ne dorim parteneri, să vindem acțiuni, am împlinit 10 ani și cred că ar trebui să vorbim de o nouă etapă în cadrul Academiei. Mă gândesc deja la următorii 10 ani, un plan de cinci ani, plus încă unul de cinci, în care să dezvoltăm Academia, baza noastră de jucători, metodică. Apoi, FC Viitorul trebuie să devină mai bună, mai puternică. Sigur, nu pe toate, dar vreau să vând. De ce? Pentru că am fost fotbalist. Și pentru că, pentru mine, contează echipa, echipa e cea mai importantă. și pentru că nu vreau să rămân singur, ci vreau să fim un grup de acționari, care să facem împreună ca Academia să fie mai puternică, FC Viitorul să fie mai puternică, toți de aici să fim mai puternici. Să dezvoltăm proiectul Academiei, să creștem, să obținem performanțe și mai bune. De aceea vreau să vând acțiuni“, a spus Hagi pentru site-ul oficial al LPF.

Hagi a mai avut astfel de tentative și în ultimii doi ani, dar acestea nu s-au fructificat. Din informațiile vehiculate în lumea fotbalului, Hagi ar fi de acord să cedeze pachetul majoritar de acțiuni în schimbul sumei de 8 milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button