112

BRAŞOV. „Cazaţi” la Penitenciarul Codlea

 

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara au depistat ieri, pe raza localității Tărlungeni, doi bărbați cu vârste de 29, respectiv 33 ani pe numele cărora Judecătoria Brașov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, pentru tâlhărie calificată, respectiv complicitate la furt calificat. Bărbații, care nu erau urmăriți național, au fost depuși în Penitenciarul Codlea.

În aceeaşi zi, lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele au depistat un bărbat în vârstă de 45 ani, pe numele căruia Judecătoria Brașov a emis mandat de executare a doi ani și șase luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitate.
Şi el a fost dus la Penitenciarul Codlea.

Armă ridicată de poliţişti

În fine, lucrători din cadrul Poliției Făgăraș au identificat, ieri, un tânăr în vârstă de 22 ani, din localitatea respectivă, care deținea fără drept o armă neletală supusă autorizării. Polițiștii au ridicat arma în vederea continuării cercetărilor și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button