112

BRAŞOV. Tâlhar prins de poliţişti după ce a încercat să comită încă un jaf, la un magazin din oraş

 

Un tânăr de 23 de ani, din municipiul Braşov, a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru comiterea a trei tâlhării, după ce a fost identificat ca suspect şi într-un caz de tentativă la această infracţiune.

În fapt, braşoveanul ar fi pătruns sâmbătă, în jurul orelor 22.00, într-un magazin din oraş, având faţa acoperită, iar prin ameninţarea cu un obiect ascuțit și înțepător ar fi solicitat banii din casierie, după care a părăsit locul în fugă, fără a reuşi să sustragă vreo sumă de bani sau alte bunuri. În aceeaşi noapte, suspectul a fost identificat şi reţinut de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, stabilindu-se că s-ar face vinovat şi de trei tâlhării înregistrate în utlimele două luni.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză este autorul altor trei infracțiuni de tâlhărie, săvârșite prin aceeași metodă, o faptă comisă în data de 1 februarie, iar două comise în data de 25 martie, când ar fi pătruns în societăți comerciale cu sediul în municipiul Brașov, iar sub amenințare cu un obiect ascuțit și având fața acoperită ar fi sustras suma totală de aproximativ 6.500 lei”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

După ce a fost reţinut, tânărul a fost prezentat instanţei, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button