Expres

Peste 37.000 de sancţiuni rutiere, într-o săptămână, pentru depăşirea vitezei

 

Agenţii rutieri români au aplicat 37.710 sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale, săptămâna trecută, în cadrul controalelor desfăşurate în conformitate cu calendarul de activități al Organizației Polițiilor Rutiere din Europa – TISPOL.

„În cele șapte zile de controale, polițiștii rutieri au verificat peste 53.000 de conducători auto și au aplicat 37.710 sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei legale. Peste 2.240 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând cu viteză excesivă”, au informat reprezentanţii Poliţiei Române.

De asemenea, polițiștii angrenați în activitățile menţionate au constatat 22 de infracțiuni la regimul rutier.

Amintim că, în judeţul Braşov, numai în 24 de ore, respectiv cu ocazia acţiunii „Speed Marathon”, au fost opriţi pentru control 513 autovehicule, iar agenţii rutieri au aplicat 484 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 61.000 lei și au reținut 5 permise de conducere pentru conducători auto care au depășit viteza cu mai mult de 50 km/h faţă de limita legală, conform datelor oferite de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

CITIȚI ȘI:

BRAŞOV. Aproape 500 de sancţiuni au fost aplicate ieri, în cadrul „Speed Marathon”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button