112

BRAŞOV. Hărţuită de tată, chiar şi cu ordin de protecţie provizoriu! Trei cazuri de violenţă în familie într-o singură zi

 

O tânără din Braşov a avut nevoie de ajutorul Poliţiei, în două zile consecutive, după ce a fost agresată şi ameninţată de tatăl ei, în vârstă de 50 de ani. După a doua „vizită”, bărbatul a ajuns în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov.

În fapt, luni, bărbatul ar fi lovit-o pe fiica sa cu palma peste cap şi ar fi ameninţat-o cu alte acte de violenţă. Prin urmare, poliţiştii, constatând că există risc iminent, au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Dar, marţi dimineaţă, în jurul orelor 7.00, bărbatul s-a întors la domiciliul fiicei sale, încălcând în acest fel ordinul de protecţie prin care era obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de fiică, precum și de locuinţa ei.
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „amenințare”, „violență în familie” și „nerespectarea măsurilor dispuse prin ordin provizoriu de protecție”.

Ordin de protecţie încălcat şi de un făgărăşean

Şi o femeie de 49 de ani, din Făgăraş, a solicitat sprijinul poliţiştilor, marţi, după ce fostul ei concubin s-a dus la locuinţa ei, deşi pe numele lui era emis ordin de protecţie, prin care era evacuat temporar din locuinţă şi obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de metri faţă de fosta iubită şi de copii.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că Judecătoria Făgăraș a emis pe numele acestuia ordin de protecție, întrucât a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecție”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Bătută de soţ

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Braşov, s-a ales cu ordin de protecţie provizoriu, în urmă cu două zile, actul fiind emis de poliţiştii Secţiei 1, după ce şi-a bătut soţia.
„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași zi, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, aplicându-i lovituri cu capul și pumnul în zona feței”, a precizat subcomisarul Alina Maria Ivan.
Bărbatul s-a ales şi cu dosar penal pentru „violență în familie” și „amenințare”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button