Expres

BRAŞOV. Un singur candidat la şefia Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie

  • 001_264914.JPG
 

A patra unitate sanitară din municipiu care își desemnează managerul prin concurs este Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Braşov. Etapa a doua, prezentarea şi evaluarea proiectului de management, va avea loc joi. Nu e loc de supriză, însă, întrucât în cursă se află un singur candidat, dr. în medicină Dan Moraru (foto 2), actualul ocupant, tot prin concurs, al funcţiei. Dr. Moraru a fost singurul care şi-a depus dosarul în prima etapă, cea eliminatorie, a verificării îndeplinirii condiţiilor de concurs. 

Urmează Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde aspiranții la șefia unității își pot înscrie dosarele până în 9 aprilie. Proba dosarului este în 12 aprilie, iar în 19 aprilie este programată susținerea proiectului de management.

La Spitalul de Psihiatrie şi Neurologie, concursul, atacat în instanță, a fost suspendat prin ordonanță președințială, și a fost numit un manager interimar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button