112

BRAŞOV. Tâlhărie în supermarket

 

Doi bărbaţi de 26 şi 36 de ani au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Braşov, după o tâlhărie pe care ar fi comis-o, ieri, în incinta unui supermarket din oraş.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 28 martie a.c., cele două persoane au fost depistate de către agenții de pază ai unui supermarket aplasat pe raza municipiului Brașov, în timp ce sustrăgeau produse și încercau să treacă de linia caselor de marcat fără să le achite. După ce au fost observați, pentru a-și asigura scăparea, cei doi bărbați au folosit acte de violență fizică, bruscându-i pe angajații societății”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, subcomisar Alina Maria Ivan.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al IJP Brașov, iar cercetările continuă pentru „tâlhărie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button