Expres

Update. Liviu Dragnea a fost internat în spital

 

Secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu a declarat, pentru Mediafax, că doctorii au decis să îl interneze în spital pe liderul social-democrat Liviu Dragnea, din cauza problemelor pe care le are la spate. Medicii vor decide, duminică, dacă este nevoie sau nu de o intervenție chirurgicală.
Medicii au stabilit aseară să îl interneze și i-au interzis să iasă din spital, să înceapă să își facă tratament. Vor decide medicii dacă este nevoie de operație, intervenție chirurgicală sau nu în cursul acestei zile. În orice caz nu l-au lăsat să se deplaseze. Au zis că a riscat foarte mult cu acele dureri să meargă în tot turneul prin țară”, a afirmat Ștefănescu, duminică. Diagnosticul medicilor este dublă hernie de disc. Secretarul general al PSD a adăugat că va ține ședința de duminică pentru alegerea conducerii filialei PSD Brăila, iar ulterior se va reîntoarce la București pentru a îl vizita pe Liviu Dragnea la spital. Liviu Dragnea era citat luni la Înalta Curte, pentru un nou termen în apelul pe care l-a făcut față de sentința din dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citiți și:

Liviu Dragnea, dus de urgență la spital


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare