Sport

BRAȘOV. Primul meci oficial pe „Tineretului” pentru puștii de la ACS SR Municipal

 

După două deplasări, la Pucioasa și Severin, ACS SR Municipal Brașov va juca sâmbătă primul meci pe „Tineretului” în returul Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a.

De la ora 15.00, puștii brașoveni se vor duela cu FC Voluntari 2, tehnicianul Florin Stângă comentând: „Ne așteaptă un meci dificil, cu o echipă care are moral bun după victoria cu Atletic Bradu din etapa trecută. A revenit de la 0-1 și a marcat de trei ori. La fel ca noi, FC Voluntari este o echipă tânără, dar cei de acolo cresc într-o academie foarte bine structurată. Au o omogenitate mai ridicată. Noi abia în această iarnă ne-am strâns. Asta nu ne împiedică să facem un meci foarte bun și să luăm cele 3 puncte. Vreau să jucăm cu determinare și cu ambiție. Am mare încredere în băieţi, am depășit momentul Craiova și suntem pregătiți pentru prima victorie din acest retur. Important este să fie liniștiți, să treacă peste tracul debutului pe «Tineretului». A fost mai bine pentru ei că primele două partide au fost în deplasare și nu a fost presiune. Dar noi trebuie să jucăm la fel și acasă, și în deplasare. Suntem încă o echipă de copii, se vede la antrenamente și în meciuri, avem mult de lucru, dar suntem pe drumul cel bun și sunt convins că ne vom îndeplini obiectivul și în timp putem face ceva frumos pentru Brașov. Important este că suporterii au încredere și sunt alături de noi. Sper că se vor finaliza și negocierile cu Primăria”.

„Este priml meci acasă, sper să vină cât mai mulți suporteri. Va fi un joc greu, dar cred că avem prima șansă, pentru că rivalii nu ne sunt superiori și evoluăm pe teren propriu”, a menționat Carlo Danciu.

„Am încredere că vom face o figură frumoasă. Suntem motivați să câștigăm. Și ei sunt tot copii ca și noi, nu am avea nici o scuză în caz de eşec”, a punctat şi Cătălin Grigore.

CITEŞTE ŞI: BRAȘOV. ACS SR Municipal îşi prezintă lotul


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button