Sport

Leo Messi va reveni la echipa națională

 

Leo Messi este gata să revină în naționala Argentinei după eșecul de la Cupa Mondială. Potrivit unor informații citate de către cei de la beIn Sports, superstarul argentinian va fi convocat pentru meciul amical cu Venezuela, programat în luna martie. Oficial, Messi nu a confirmat aceste informații și trebuie să așteptăm să vedem dacă el va fi convocat și dacă va accepta să revină la națională. Totuși, selecționerul Lionel Scaloni a lăsat să se înțeleagă faptul că se va baza pe Messi în 2019 încă din finalul anului trecut.
Nu discut des cu Messi, însă avem o relație bună. Vom încerca să îl avem alături în 2019. Am discutat și sunt optimist că răspunsul său va fi unul pozitiv“, spunea antrenorul în luna decembrie. Leo Messi nu a mai jucat pentru Argentina de la eliminarea sud-americanilor de la Cupa Mondială. Oficial, el și-a luat o pauză de la meciurile internaționale, însă sunt suficient de multe voci care susțin ca „decarul” Barcelonei nu va mai reveni în prima reprezentativă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button