Expres

DN 1, din nou aglomerat spre BRAȘOV

 

Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către munte, valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Cornu de Sus şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

Pe raza staţiunii Predeal ninge uşor, iar pe anumite porţiuni carosabilul este acoperit cu un strat de zăpadă de aproximativ 1-2 centimetri.  Din această cauză, viteza de rulare este redusă şi se circulă în coloană pe aproximativ 1 kilometru pe sensul către Braşov.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să manifeste disciplină în trafic, să circule cu atenţie sporită, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru dirijare, să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule şi să nu efectueze depăşiri riscante.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button