Expres

BRAȘOV. Penitenciarul Codlea, condus de un director interimar

 

Penitenciarul Codlea va avea un nou director, dar interimar, pentru a-l înlocui din funcție pe subcomisarul de penitenciare Cristinel-Vasile Timofte, a cărui detașare va expira mâine, 15 decembrie.

Postul de manager al unității va fi ocupat, începând din 16 decembrie, de actualul director adjunct, comisarul de penitenciare Felix-Alexandru Fabry, până la organizarea concursului pentru ocuparea postului de director.

„Tatăl acestuia, Emil Fabry, a fost şi el director al Penitenciarului Codlea până în octombrie 1999. Se pare că este o tradiţie de familie! Vorba celebră, să fie bine ca să nu fie rău! Oricum ar fi, noi îi dorim succes!”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Asociației pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM) Braşov.

Cât privește concursul pentru ocuparea postului, la acesta sunt înscriși atât actualul director al Penitenciarului Codlea (subcomisarul de penitenciare Cristinel-Vasile Timofte), cât și cel care va asigura interimatul (comisarul de penitenciare Felix-Alexandru Fabry). Cei doi au trecut de etapa testării psihologice, dar nu se cunosc detalii despre când va avea loc concursul efectiv.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Codlea, inspector de penitenciare Liviu Marian Matache, Administrația Națională a Penitenciarelor nu a informat unitatea cu privire la perioada în care va avea loc următoarea etapă a concursului. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button