Sport

România e în semifinale la Campionatul European de handbal feminin. Duel cu Rusia fără Cristina Neagu

 

Olanda a câștigat cu 27-21 meciul cu Olanda, ultimul din grupa II principală a Campionatului European de handbal feminin.

Astfel, cu 8 p, batavele au câștigat grupa. Pe poziția a doua a terminat România, cu 6 p, „tricolorele” câștigând la golaveraj lupta cu Norvegia și Ungaria, care au încheiat și ele cu 6 p.

În prima semifinală, vineri, de la ora 18.30, la Paris, România va întâlni Rusia, care a câștigat grupa I principală. Rămâne de văzut care va fi nivelul Naționalei noastre fără cea mai importantă jucătoare, Cristina Neagu, cea care s-a accidentat grav în meciul cu Ungaria. Neagu este suspectă de o ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept, verdictul final urmând să vină mâine dimineață, după ce ea va efectua un RMN.

În cea de-a doua semifinală, tot vineri, de la ora 22.00, față în față vor fi Olanda și Franța.

Norvegia și Suedia se vor duela în meciul pentru locul 5, vineri, de la ora 15.00. 

Totodată, România, Olanda și Rusia au obținut calificarea la Campionatul Mondial din 2019, care va avea loc în Japonia. 

Primele 3 echipe clasate la Euro au asigurate locurile la C.M. de anul viitor. Cum Franța este campioana mondială en-titre, celelalte trei semifinaliste au obținut și ele biletele pentru Japonia. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button