Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal termină turul la Bradu

 

Meciurile ultimei etape a turului Ligii 3 la fotbal se joacă mâine, de la ora 14.00.

În Seria a 3-a, ACS SR Municipal Brașov se va duela, în deplasare, cu Atletic Bradu. Deși meciul ar trebui să fie unul lejer, cu o grupare modestă, care se zbate pentru evitarea retrogradării, rămâne de văzut dacă ai noștri vor putea emite pretenții, în condițiile în care situația la club este una dramatică.

În continuare, reprezentanții Ligii Suporterilor Stegari, care administrează gruparea, încearcă să asigure finanțarea pentru partea a doua a sezonului, în care mai mult ca sigur vor fi schimbări majore în lot. Mulți dintre fotbaliștii de la ACS SR Municipal Brașov vor părăsi echipa, ei fiind deciși să își rezilieze contractele.

Celelalte partide ale ultimei runde a turului în Seria a 3-a sunt: Unirea Bascov – FC Pucioasa, ACSO Filiași – Astra 2, CS U Craiova 2 – Flacăra Horezu, Sporting Roșiori – CSM Alexandria, Hermannstadt 2 – Turris Oltul Turnu Măgurele, Viitorul Domnești – FC Voluntari 2, Flacăra Moreni – FC U Craiova.

În Seria a 5-a, AFC Hărman va juca pe teren propriu cu Avântul Reghin, în timp ce Olimpic Cetate Râșnov se va duela în deplasare cu Unirea Tășnad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button