112

BRAŞOV. Tânăr dat dispărut de familie

 

BRAŞOV. Tânărul dispărut a fost găsit!

Un tânăr de circa 20 de ani a fost dispărut de familie, după ce a plecat la alergat marţi, în jurul orei 12, şi nu a mai revenit acasă, nici nu a dat vreun semn. Semnalul de alarmă a fost lansat de un verişor al său pe Facebook.

„El este VERIȘORUL MEU !!! Păduraru Laurențiu. Este DISPĂRUT din data de azi de la ora 12:00 amiaza și nu știm nimic de el, ultima oară cănd a fost văzut i-a spus fratelui său că pleacă la alergat și de atunci nu mai dăm de el, îmbrăcat într-o geacă verde, pantaloni verzi și papuci maro !!! VĂ ROG FRUMOS DIN SUFLET DACĂ ÎL CUNOAȘTEȚI SAU ÎL VEDEȚI SĂ MĂ CONTACTAȚI ( distribuiți mai departe) Vă mulțumesc!!!”, este mesajul postat de Cristy Bălan. Acesta nu a precizat locul în care a fost văzut ultima dată, nici zona în care obişnuia să alerge. 

O persoană care pare să-l cunoască pe Laurenţiu Păduraru a făcut câteva precizări într-un comentariu. „Important de specificat că în realitate nu pare atât de matur, pare chiar adolescentin, are 23 de ani, şi un alt aspect iarăși important, nu vorbeşte fluent limba română”, a scris Emanuella Baczko.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button