Politic

Klaus Iohannis le-a spus „NU” Olguţei Vasilescu şi lui Ilan Laufer!!! UPDATE. Reacţia PSD…

 

Preşedintele României a anunţat, astăzi, că a semnat decretele de remaniere ale miniştrilor „retrogradaţi” în Comitetul Executiv al PSD (detalii, aici: NOII miniştri ai Guvernului Dăncilă!!! Olguţa Vasilescu, la Transporturi!!!), informând şi că a respins două dintre propuneri: Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și Ilan Laufer la Dezvoltare Regională, pe care le consideră „nepotrivite”.

De asemenea, Klaus Iohannis a declarat printre altele: „Această remaniere este o soluție slabă… Sunt în continuare de părere că soluţia corectă pentru România ar fi fost şi este în continuare înlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme ţării”.

UPDATE. Codrin Ştefănescu, devenit secretar general plin al PSD, a declarat după respingerile lui Klaus Iohannis: „Este inadmisibil. Are din ce în ce mai multe reacții din astea halucinante. Nu vorbim numai de sabotarea Guvernului României, ci de sabotarea continuă a intereselor României”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button