Sport

Gigi Becali, ÎN LUPTĂ cu ungurii!!! „Cum să te bată Orban la tine acasă?”!!!

 

După ce a aflat cât a investit Ungaria la cele două echipe de fotbal din Ţinutul Secuiesc, Sepsi Sf. Gheorghe şi FC Csikszereda, 6.4 milioane de euro, şi Gigi Becali a izbucnit, luându-se atât de Guvernul de la Budapesta, condus de Viktor Orban, cât şi de autorităţile din România.

„Dacă eu mă retrag din fotbal, spunem adio! Dacă mă retrag din fotbal, praful se alege, ungurii domină tot. Sepsi câștigă campionatul! Dar nu fac asta, pentru că ar fi și pentru mine o daună, și pentru Țara Românească! Când am vrut să fug din țară, să mă mut în Grecia, atunci cu condamnarea, era sfârșitul pentru fotbalul din România!…”, a declarat Becali pentru Fanatik.ro, apoi continuând: „Guvernul nostru ce face? Doarme? Distruge? Ăia bagă bani în România, milioane de euro, ca să zică după aia că ne bat la noi acasă. La Armată, la noi, conduce un ministru. Și el ce face cu echipa asta care face fotbal și care nu îi lasă pe unguri să își bată joc în țara asta? Vrea să o distrugă… «Te desființez pe tine Becali, să poată ungurii să ne bată acasă la noi!». Ai un om care îți aduce milioane de euro la buget, plătește taxe și tot vrei să îl distrugi!… Vă promit eu că nu o să îi las pe unguri să câștige ei în România. Să facă Sepsi campioana… Dar nu se întreabă nimeni de ce s-a ajuns aici? Ăștia sunt de mizerie! Guvernul de mizerie al României! Mizerie, mizerie, mizerie!… Au venit ungurii! Că dacă veneau americanii, aia era… Erau puternici, ne împrieteneam cu ei și ne descurcam. Dar așa?! Ei sunt o piticanie în fața noastră! Ungaria e o piticanie! Cum să te bată Orban la tine acasă? Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Țara Românească? Niciodată nu se va întâmpla asta!”.

 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button