Economic

Premium Business Networking Cocktail, la Braşov!

 

Pe data de 15 noiembrie 2018 are loc unul dintre cele mai importante evenimente de business pentru mediul de afaceri local, Premium Business Networking Cocktail, organizat de bizz.club Brașov.

Acest eveniment se află la cea de a 6-a ediție și se adresează antreprenorilor brașoveni care doresc să se contecteze mai bine cu mediul de business local și să invețe de la lideri din domeniu.

Această ediție îi aduce pe scenă pe Felix Pătrășcanu, managing partner FAN Courier, şi Aliz Kosza, business mentor, pe care o recomandă pozițiile de conducere avute în ultimii 15 ani, printre care şi CEO MOL România. Moderatorul acestei ediții este Alex Dona, managing partner Times New Roman, cea mai mare publicație de satiră din România.

În cadrul evenimentului organizat de bizz.club se pune accentul pe două direcții, cea de networking și cea de educație. Programul îmbină aceste două teme în sesiuni de networking facilitate și de prezentări de business livrate de invitații acestei ediții.

În cadrul edițiilor trecute au fost prezente industrii precum comerț, import, producție, automotive, consultanță, publicitate și educație.

În cadrul prezentărilor susținute, invitații noștri vor puncta:

• Ce este modelul de business?

• Implicațiile strategice pe termen lung

• Echilibrul dintre Hard și Soft

• Interdependența și interconectarea modelului de business cu strategia

• Studii de caz recente din piața locală

Numărul locurilor este unul limitat la 150 persoane, pentru mai multe informatii despre eveniment și înscriere https://evenimentebrasov.bizz.club/.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button