Sport

BRAȘOV. ACS SR Municipal, obligată să câștige la Roșiori

 

ACS SR Municipal va juca mâine un meci important pentru viitorul echipei. Ajunsă pe poziția a patra, la patru puncte de liderul Flacăra Horezu și la două lungimi de Turris Oltul Turnu Măgurele, formația pregătită de Florin Stângă se va duela, de la ora 14.00, în deplasare, cu Sporting Roșiori, formație care ocupă poziția a 13-a, una retrogradabilă, cu 11 p.

Tot mâine, Flacăra Horezu o întâlnește pe teren prorpiu pe FC Pucioasa, în timp ce Turris Oltul Turnu Măgurele joacă pe terenul echipei de pe locul 3, Unirea Bascov.

„Întâlnim un adversar care în ultimele trei meciuri a câștigat. Este o echipă cu jucători agresivi, pe teren propriu joacă foarte dur. I-am urmărit. Sunt și jucători cu experiență, dar și fotbaliști tineri. Dacă noi vom avea strategia corectă, vom fi determinați și vom profita de slăbiciunile pe care le-am remarcat în jocul celor de la Roșiori ne vom face meciul ușor. Vrem să obținem cele trei puncte. Sunt multe probleme de lot. Nicolau, care trebuia să fie titular, s-a accidentat la antrenament. Leonte are și el probleme și nu cred că mai putem conta pe el în tur”, a declarat antrenorul Florin Stângă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button