Delicte

Persoane din Brașov, înșelate cu carburant contrafăcut

 

Persoane din Brașov, Iaşi, Neamţ. Sălaj, Gorj și Bucureşti, amatoare de „chilipiruri”, au căzut victime ale unor escroci din Dragalina, județul Călărași, care vindeau carburant contrafăcut – în fapt un amestec de apă, suc și puțină benzină sau motorină (cât să dea mirosul specific).

Suspecții, doi la număr, au fost prinși în flagrant de polițiști, în timp ce încercau să le vândă unor bucureșteni 800 de litri de carburant contrafăcut, ambalat în PET-uri, pentru care cereau 2.400 de lei. În urma acțiunii, cei doi tineri de 19 și 22 de ani au fost reținuți.

Anchetatorii susțin că suspecţii racolau clienţii de pe site-urile de anunţuri gratuite și ofereau cantități mari motorină la prețuri cu mult sub cele practicate de benzinării. 

Astfel au reușit să atragă în plasă inclusiv brașoveni.

Acest tip de înșelăciune face victime de mai mulți ani, îndeosebi în Dragalina, în ciuda avertismentelor lansate de polițiști. În unele situații, clienților le-au și fost sustrase diverse obiecte sau bani din autovehicule, iar unii chiar au fost loviți și deposedați de bunuri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button