Expres

Viorica Dăncilă, ironizată de un canal de televiziune francez

 

Premierul Viorica Dăncilă a fost încă o dată ținta glumelor, de această dată la nivel internațional, potrivit HotNews. Canalul de televiziune francez ARTE a difuzat o prezentare în cadrul emisiunii „28 minutes”. Producătorii emisiunii o prezintă pe Viorica Dancilă ca pe o marionetă ale cărei apariții și acțiuni sunt dictate din spate de Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților şi al PSD. Totodată, francezii de la ARTE pun accentul pe ideea că Liviu Dragnea se folosește de orice mijloace pentru a scăpa de urmărirea penală. Unul dintre acestea este chiar proiectul susținut de Viorica Dăncilă pentru interzicerea supravegherii video și a ascultării telefoanelor.
Sunt nemulțumită că țara mea se află sub supraveghere și că sunt tratată ca o hoață. Eu sunt un om onest. Dacă aș fi o mincinoasă, aș avea o mustață”, este o declaraţie care, deşi inventată, pare plauzibilă, date fiind numeroasele gafe ale prim-ministrului. Nu în ultimul rând, se amintește faptul că micile manevre făcute de Viorica Dăncilă și de guvern au fost criticate de numeroși magistrați. În final, moderatorul o compară pe Viorica Dăncilă cu o colombină – personaj feminin din comedia bufă italiană, care purta, ca și arlechinul, costum pestriț.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button