112

Accident în județul Galați, provocat de un BRAȘOVEAN care șofa băut

 

Un brașovean în vârstă de 49 de ani este cercetat penal după ce, șofând în stare avansată de ebrietate, pe raza județului Galați, a ajuns cu autoturismul în parapetul de protecție al unui pod.

Potrivit polițiștilor, bărbatul din municipiul Brașov conducea, luni, la amiază, dinspre Galați către Tecuci, iar la km 62, pe podul din dreptul localităţii Traian, a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapetul de protecţie, pe o distanţă de aproximativ 40 de metri.

„Conducătorul auto a fost transportat la spital, fiind externat la scurt timp după acordarea îngrijirilor medicale. Totodată, a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliţie Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, conform adevarul.ro. Polițiștii au întocmit dosar penal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button