Economic

TASTE Culinary Business Academy, singura academie de management culinar din România, și-a deschis porțile pentru tinerii pasionați de gastronomie

 

Singura academie de management culinar din România, TASTE Culinary Business Academy, și-a deschis porțile, astăzi, la Brașov, pentru studenții din anul I.

Ceremonia de deschidere a avut loc la Teatrul „Sică Alexandrescu”, iar la eveniment au participat studenți, părinți și profesori.

TASTE Culinary Business Academy, alături de American Hotel Academy, aparține aceluiași grup educațional, ambele oferind un parteneriat cu Manchester Metropolitan University din Marea Britanie.

„Succesul în lumea gastronomiei necesită competențe culinare la nivel înalt și cunoașterea în profunzime a acestei activități. Programul oferă oportunitatea de a vă dezvolta pasiunea pentru arta culinară, în același timp ajutând la conștientizarea cerințelor unei afaceri de succes”, a declarat Ioana Turcas, director TASTE Culinary Business Academy.

Deschiderea a fost urmată de „Orientation” pentru părinți, cât și de „treasure hunt” în oraș cu studenții din anul I, activitate prin care studenții au ocazia să se cunoască și să treacă prin diferite probe, descoperind totodată orașul Brasov și punctele de atracție cele mai importante, mai ales că trei sferturi dintre studenții-boboci sunt din alte orașe ale țării și studenți străini.

Până acum, peste 400 de studenți s-au pregătit la Brașov, unii dintre ei revenind din internship (stagii de practică internaționale plătite în Europa sau Statele Unite ale Americii).

Programe educaționale în limba engleză

TASTE Culinary Business Academy, alături de American Hotel Academy, oferă două programe educaționale, iar acestea se predau la Brașov, în limba engleză.

Programul de licență cu specializarea „International Business Management” este oferit de American Hotel Academy, în parteneriat cu Manchester Metropolitan University.

Unic pe piața învățământului superior din țara noastră, programul îmbină, pe de o parte, știința managementului cu arta ospitalității și pe de altă parte, predarea la clasă cu practica în școală. Programul are o durată de 3 ani în regim de studio full time, respectiv de 4 ani în regim de studio sandwich. Pentru ambele variante, forma de învățământ este la zi, conceptul sandwich având intercalate un stagiu de practică de minim 12 luni între anul 2 și 3 de studii. Structura îmbină 3 ani de studio cu 8-22 de luni de practică internațională plătită, în funcție de regimul de studii ales.

Corpul didactic este format deopotrivă din practicieni și din profesori universitari, români și străini. Se acordă diplome intermediare de calificare pe măsura parcurgerii diferitelor etape ale programelor. Diploma universitară de licență este acordată de către Manchester Metropolitan University, acreditată în Marea Britanie și recunoscută la nivel internațional. Costurile sunt mult mai scăzute comparativ cu vestul Europei și SUA, iar studenții beneficiază de burse sau de programe de asistență financiară.

Programul de licență cu specializarea „Culinary Business Management” este oferit de TASTE Culinary Business Academy, tot în parteneriat cu Manchester Metropolitan University.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button