Sport

BRAȘOV. Corona, victorie cu Vasas în Erste Liga. Urmează primul meci cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov a câștigat în această seară, la Patinoarul „Olimpic”, duelul cu Vasas, din Erste Liga la hochei pe gheață.

Formația antrenată de Greg Lindqvist s-a impus clar, 4-0, golurile fiind marcate de Borisenko, Tendler, Nielsen și Gliga.

„Este un rezultat nornal. Am avut avantajul că am evoluat acasă, cu o echipă tânără. Și experiența superioară a jucătorilor noștri a contat. Puteam înscrie mai multe goluri, dar suntem încă departe de hocheiul pe care vreau eu să îl jucăm. Facem încă prea multe greșeli. Mă bucur că Polc nu a primit gol. Urmează un alt meci, la Miercurea Ciuc, mult mai greu. Vom întâlni o echipă puternică. Sunt acolo stranieri valoroși, dar și autohtoni de calitate. Este un derby. Toată lumea știe că se poate întâmpla orice într-un duel Brașov – Ciuc”, a declarat antrenorul Greg Lindqvist.

Pentru Corona Brașov urmează primul meci din acest sezon cu rivala Sport Club Miercurea Ciuc, programat mâine, de la ora 18.30, în Harghita.

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button