Expres

BRAȘOV. Făgărășean depistat la volan fără permis și cu 1,03 mg/l alcool pur

 

Un făgărășean a fost depistat de polițiști în timp ce șofa în stare avansată de ebrietate și fără a deține permis de conducere, pe strada Livezii din localitatea de domiciliu. Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 45 de ani avea 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

Un alt făgărășean, de 42 de ani, a fost depistat conducând fără a avea carnet pe strada Constantin Popp din localitate. El a fost oprit pentru control azi-noapte, cu puțin înainte de miezul nopții.

Tot ieri, un bărbat de 66 de ani, din Poiana Mărului, s-a ales cu dosar penal pentru că avea 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, când a fost oprit pentru control pe strada Brazilor din Zărnești.

În aceeași zi, polițiștii din Făgăraș au oprit pentru verificări un autoturism care avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare emis de autoritățile germane, condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Recea, iar în urma controlului au stabilit că autoturismul esta radiat din circulație. Prin urmare, au întocmit dosar penal.

În fine, aseară, în jurul orelor 21.30, polițiștii de la Secția Rurală Șercaia au depistat un bărbat de 37 de ani care conducea un scuter neînmatriculat, fără a avea permis de conducere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button