112

Craniu uman și fragmente osoase, descoperite într-o pădure!

 

Un craniu uman, mai multe fragmente osoase şi obiecte de vestimentaţie au fost descoperite într-o pădure din judeţul Bistriţa-Năsăud. Poliţiştii au fost sesizaţi ieri cu privire la descoperirea macabră făcută în pădurea din apropierea localităţii Cormaia.

„Din verificările efectuate la fața locului de către polițiștii de la investigații criminale împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi a rezultat faptul că persoana în cauză s-ar fi spânzurat. De asemenea, aceștia au stabilit faptul că este vorba despre un bărbat, de 89 de ani, din Cormaia, care era dispărut de la domiciliu din data de 13 mai a.c.”, au informat reprezentanţii IJP Bistriţa-Năsăud.

Ipoteza sinuciderii este susţinută şi de faptul că, în urma examinării craniului și a fragmentelor osoase de către criminaliști, împreună cu specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală, nu au fost descoperite urme de violențţă. Resturile omeneşti au fost ridicate în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button