Sport

ACS „SR” MUNICIPAL BRAȘOV. „Galben-negrii” au doar varianta victoriei la Voluntari. „Nimic nu este pierdut. Reprezentăm Brașovul și acest club care are în spate o tradiție. Toate astea ne obligă”

 

ACS „SR” Brașov a avut parte de un duș rece în etapa a doua a Ligii 3 la fotbal, Seria a 3-a, formația antrenată de Florin Stângă pierzând pe teren propriu în fața unei contracandidate în lupta pentru promovare, FC U Craiova 1948.

Pentru jucătorii „galben-negri” urmează meciul de la Voluntari, cu echipa a doua a clubului ilfovean, care va avea loc mâine, de la ora 17.00, pe Stadionul „Gheorghe Dincă”.

Gruparea antrenată de Tibi Bălan a avut un start perfect de campionat, câștigând primele două meciuri, 1-0 cu Flacăra Moreni și 2-1 cu Atletic Bradu.

Cele două formații au fost față în față în această vară într-o partidă amicală, câștigată clar de ACS „SR” Municipal Brașov, 6-1. Leonte, Poverlovici, E. Popa, Avram, Răchişan şi Burlacu au marcat atunci pentru brașoveni.

„Am suferit săptămâna asta. A fost frustrarea că am pierdut un meci pe niște greșeli foarte mari ale noastre. Încă mă gândesc la partida cu Craiova și la cât de ușor am putut să o pierdem. Dar viața merge înainte. Urmează un nou meci, cu Voluntari 2, o echipă care a luat toate punctele în primele două etape. Sunt acolo jucători tineri, care vor să se afirme și nu au nimic de pierdut. E un antrenor la început de carieră, ca și mine. Ne așteaptă un meci foarte dificil. I-am învins pe rivali în această vară într-o partidă amicală, dar acum va fi altceva. Am încredere în jucătorii noștri. Cât timp voi fi antrenor la această echipă, ne vom bate pentru fiecare metru de teren în fiecare meci și vom da totul să câștigăm indiferent de adversar. Nimic nu este pierdut și ne vom lupta până în ultima etapă pentru promovare. Îi simt pe băieți motivați să se revanșeze după jocul cu Craiova și sunt convins că vom face un meci bun la Voluntari. Reprezentăm Brașovul și acest club care are în spate o tradiție și toate astea ne obligă”, a afirmat tehnicianul „galben-negrilor”, Florin Stângă.

„Meciul cu Craiova a fost o mare dezamăgire pentru noi. Ne-am dorit să îl câștigăm pentru noi și pentru suporteri. Am analizat greșelile și am șters cu buretele ce s-a întâmplat. Avem un meci foarte important în față și trebuie să câștigăm la Voluntari”, a punctat Ciprian Răduțoiu.

„E un meci foate important pentru noi. Întâlnim o echipă tânără, îi cunosc pe cei de la Voluntari. Nu va fi ușor, dar noi trebuie să mergem să luăm cele trei puncte”, a menționat Carlo Danciu.

Cu 3 puncte, ACS „SR” Brașov este a șaptea în clasament după două etape. Rivalele în lupta pentru promovare stau mai bine. FC U Craiova este lider, cu 6 p, în timp ce Turris Oltul Turnu Măgurele și AFCM Alexandria au câte 4 puncte.

În runda a treia, contracandidatele brașovenilor joacă pe teren propriu, FC U Craiova cu FC Pucioasa, Turris Oltul Turnu Măgurele cu Atletic Bradu și Alexandria cu Flacăra Moreni.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button