Delicte

BRAŞOV. Dosare penale pentru patru şoferi, în cursul zilei de ieri

 

Patru conducători auto s-au ales cu dosare penale, ieri, unul dintre ei după un incident rutier înregistrat în Zărneşti, iar ceilalţi trei în urma unor controale în trafic.

„La data de 30 august a.c., în jurul orei 18.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zărnești au constatat producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, pe raza orașului. Bărbatul de 33 ani, conducătorul autoturismului implicat în eveniment, a refuzat testarea pentru detectarea prezenței alcoolului în aerul expirat precum și recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuzul de prelevare a mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu.

Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost depistat şofând, în jurul orelor 22.00, pe str. Dealului din localitatea Arini, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice (0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Un al treilea şofer, în vârstă de 48 de ani, se deplasa, pe strada Principală din Ormeniş, cu o autoutilitară al cărei număr de înmatriculare era expirat din data de 24 noiembrie 2015.

În fine, un şofer în vârstă de 68 de ani, din municipiul Braşov, a fost depistat la volan prin Tărlungeni, în condiţiile în care avea permisul de conducere reținut, fără drept de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul avea şi o alcoolemie de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button