Sport

Hagi A CEDAT: „Vreţi să mă scoateţi din fotbal?! Nu veţi reuşi”!!!

 

Gică Hagi a fost un car de nervi după înfrângerea clară suferită de FC Viitorul aseară – detalii, aici: Liga I. Goluri multe la Ovidiu. FCSB, noul lider.

„De acum, eu o să-mi văd aici de treaba mea, pentru că iubesc fotbalul, după asta vă las pe voi. Să analizați, să spuneți ce doriți! Eu dacă zic ceva e interpretat într-un mod negativ. Vreți să mă scoateți din fotbal?! Nu veți reuși. O să vin la televizor să vorbesc doar despre scor și despre modul în care am jucat. E o părticică a României care nu mă vrea aici. Uneori îmi mai dau cu părerea despre fotbal, pentru că eu cred că merit. De acum, eu vă voi analiza pe voi și nu voi mai spune nimic. Vreau să rămân prieten cu toată lumea”, a intervenit „Regele” la Digi Sport.

De asemenea, Gică Hagi a spus – încă o dată – că situaţia în care a ajuns sportul românesc este jalnică, din cauză că autorităţile nu bagă în seamă acest domeniu, precum în alte ţări. A relatat că România mai „respiră” în sport prin Simona Halep, care a ajuns nr. 1 WTA pe forţele şi banii săi şi a familiei sale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button