Sport

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League. Craiova, eliminată de RB Leipzig

 

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League la fotbal, după ce a învins-o cu 5-0 (2-0) pe FC Alaşkert, campioana Armeniei, în meciul disputat joi, pe stadionul „’Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al competiţiei. În meciul din manşa secundă a turului trei preliminar, golurile au fost marcate de Culio ’19 (penalti), Omrani ’45+1, ’62, Hoban ’78 şi Mailat ’90+2. În tur, CFR s-a impus, scor 2-0. În play-off, CFR Cluj va evolua în play-off cu Dudelange (Luxemburg).

Universitatea Craiova a fost eliminată, joi seara, din Europa League, după ce a remizat pe teren propriu cu RB Leipzig, scor 1-1, în manșa secundă a întâlnirii din turul trei preliminar, dar părăsește cupele europene ca urmare a înfrângerii cu 3-1 din meciul tur. Scorul a fost deschis în minutul 39 de nemți, prin Sabitzer, iar egalarea trupei antrenate de Devis Mangia a venit cu 5 minute înainte de final, când o centrare a tânărului Baicu a fost deviată în propria poartă de Konate. Universitatea Craiova părăsește Europa League după o confruntare în care diferența de buget și valoare între cele două echipe a fost extrem de vizibilă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button