Expres

BRAȘOV. RATBV are program special doar pe 15 august

 

Având în vedere că 15 august este zi liberă prin lege, RATBV a anunţat că în această zi circulaţia mijloacelor de transport în comun din municipiul Braşov se va efectua potrivit orarelor corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 6.30 și 22.30 (și cu o frecvență redusă).
În zilele de 16 şi 17 august, autobuzele şi troleibuzele RATBV vor respecta graficele unor zile lucrătoare obişnuite, iar în zilele de 18 şi 19 orarele de circulaţie ale unor zile de sâmbătă şi duminică, au anunţat reprezentanţii operatorului de transport în comun.
„RATBV SA va monitoriza în perioada 15 – 19 august gradul de încărcare al mijloacelor de transport în comun ce asigură legături cu zonele de interes turistic ale oraşului şi, funcţie de cererea existentă, va lua măsurile care se impun”, a anunţat conducerea operatorului de transport în comun.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button