Politic

Gândim împreună viitorul Braşovului!

 

„Gândim împreună viitorul Brașovului” este tema dezbaterii care va avea loc mâine, yi de sâmbătă, între orele 15.00 – 16.00, în Piaţa Sfatului, eveniment la care sunt invitaţi să participe cât mai mulţi braşoveni, toţi dacă ar fi posibil.  

Dezbaterea este organizată de Casina Brașoveană, un grup de tineri din Brașov care doresc să readucă spiritul discuțiilor libere și progresiste și să ajute la dezvoltarea Brașovului și a României.

„Scopul dezbaterii este de a dezvolta comunicarea între membri elitelor politice şi civice din municipiul Brașov, spre binele tuturor cetăţenilor urbei noastre.
Ne dorim să ne împărtășim ideile comunității noastre și să formăm un grup cât mai divers, format din simpli cetățeni, arhitecți, peisagiști, economiști și alți specialiști, care să-și unească perspectivele într-o imagine clară, pe care s-o propună în timpul dezbaterii. Este importantă prezenta brasovenilor de toate vârstele, cu domenii de viață și de expertiză diferite, pentru ca mesajul nostru să fie cât mai integrativ. Evenimentul va fi replicat pe viitor și în cartierele mari ale Brașovului”, se arată în comunicatul Casinei Brașovene.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button