Politic

Daciana Sârbu: „Am decis să mă despart de PSD şi să-mi continui mandatul în PE ca europarlamentar independent”

 

Europarlamentarul Daciana Sârbu a anunţat, astăzi, că a hotărât să se despartă de PSD şi îşi va continua mandatul în Parlamentul European ca independent.

„Am decis ca începând de luni, 9 iulie 2018, să mă despart de Partidul Social Democrat şi să-mi continui mandatul în Parlamentul European ca europarlamentar independent, în Grupul S&D. Voi continua să lupt pentru aceleaşi cauze în care am crezut şi până acum – programe mai bune de sănătate, drepturi egale pentru consumatorii români, şanse mai mari pentru agricultorii români, mediu mai curat pentru toţi. Iar la încheierea acestui mandat voi continua să susţin aceste proiecte şi din afara politicii”, a scris Daciana Sârbu pe Facebook.

Daciana Sârbu este membru PDSR din 1996, apoi PSD din 2001. A devenit observator în Parlamentul European în iunie 2005. În ianuarie 2007 a devenit deputat european şi membru cu drepturi depline al Comisiei de mediu, sănătate publică şi siguranţă alimentară din PE. La 25 mai 2014, Daciana Sârbu a fost aleasă pentru un nou mandat de deputat european pe listele Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button