112

Exclusiv. Tâlhar BRAŞOVEAN, prins şofând fără permis un autoturism furat, căruia îi aplicase numerele altei maşini

 

Un tânăr de 27 de ani, din municipiul Braşov, suspectat că a tâlhărit mai multe femei, pe raza oraşului, a fost prins în flagrant pe raza localităţii Slobozia, în timp ce conducea fără permis un autoturism sustras, căruia îi înlocuise plăcuţele cu numărul de înmatriculare, pentru a nu fi depistat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, agent şef Gabriela Dinu, bărbatul de 27 de ani ar fi comis mai multe fapte de tâlhărie şi o tentativă la tâlhărie, în dauna mai multor braşovence, prin smulgerea bijuteriilor purtate la gât (lănţişoare şi medalioane din metale preţioase).

După ce a fost prins în flagrant, bărbatul a fost adus la Braşov, iar ieri a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost aprobată de magistrat.

Astfel, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului P.P.M. pentru 30 de zile, respectiv până pe 23 iulie inclusiv, pentru infracţiuni de tâlhării, complicitate la tâlhărie, tentativă la tâlhărie, furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Inculpatul a contestat măsura, astfel că dosarul va ajunge în instanţa superioară, pentru soluţionare. Între timp, braşoveanul rămâne în arest.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button