Politic

DESPRE DRAGNEA: „Va fugi din țară la momentul potrivit”!!!

 

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a reacționat după ce Liviu Dragnea a fost condamnat (detalii, aici: UPDATE. Dragnea – condamnat la ÎNCHISOARE cu EXECUTARE), postând pe contul său de Facebook următorul comentariu: „Nu mă bucur pentru niciun om care intră la închisoare. Deci nici pentru Dragnea. Pe de altă parte, fac haz de situația lui doar aparent dificilă pentru că sunt aproape convins că și el va fugi din țară la momentul potrivit. Nu va sta nicio zi la închisoare. Vă spun și de ce n-are altă variantă decât s-o întindă. Ăștia trei ani jumate, treacă meargă… dar, odată intrat, vine TelDrum și acolo sunt o sută de ani de pârnaie. Altfel zis, odată intrat, nu mai iese. Din partea mea, chiar și să fugă e mai sănătos pentru România decât situația actuală, cu Dăncilă și Dan la cârma țării”.

Într-o altă postare, Sebastian Lăzăroiu a relatat: „Dragnea e nevinovat. În plus, fiind un om puternic, sigur va obține achitare la apel. E un tip popular și oamenii simpli vor fi alături de el. Nu are rivali în partid, toți îl iubesc și-l respectă. Just teasing you, daddy…”, unul dintre cititorii săi transmițându-i mesajul: „Ai umor cam negru”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button