Sport

BRAȘOV. „Bronz” pentru Corona la Naționalele de spadă

  • spada-stefania-lopataru.jpg
 

Ștefania Lopătaru (foto 2), sportivă legitimată la Corona Brașov, a cucerit medalia de bronz în proba de individuală de spadă, categoria 12-13 ani, din cadrul Campionatului Național de scrimă pentru copii, care are loc la București.

După un prim tur liber, în turul al doilea, Lopătaru a învins-o pe Sara Mușuroi (LPS Craiova), 10-7. În optimi, sportiva de la Corona a trecut de Maria Popa (LPS Bihorul Oradea), 10-3, iar în sferturi a dispus de Ariana Nemeș (CS Satu Mare), 10-7. În semifinalen, Ștefania Lopătaru a cedat în fața celei care a cucerit titlul în final, Andreea Niculai (CSS 1 Constanța), 7-10. Pe locul secund a încheiat Emma Sont (CSA Steaua București), a doua medalie de bronz ajungând la Mara Ismăileanu (CS Farul Constanța).

„A fost un concurs foarte bun pentru Ştefania care s-a întrecut pe ea în această competiţie. Până acum nu a reuşit niciodată să intre în primii opt, iar acum a câştigat o medalie, după un parcurs excelent. Avem încredere că această medalie îi va da un moral foarte şi că pe viitor va avea rezultate cel puţin la fel de bune”, a declarat Liviu Angelescu, antrenor de spadă la clubul Corona.

O altă sportivă de la Corona, Ruxandra Forsea, a încheiat pe locul 12, din 56 de participante, fiind eliminată în optimi.

FOTO 1: frscrima.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button