Sport

Rusia și Arabia Saudită deschid Cupa Mondială

 

Stadionul „Lujniki” din Moscova va fi gazda meciului de deschidere al Campionatului Mondial. Mâine, de la ora 18.00, față în față vor fi Rusia și Arabia Saudită, cele două grupări făcând parte din grupa A.

Arabia Saudită este prima reprezentativă asiatică din istorie care joacă într-un meci de deschidere la Cupa Mondială.

La exact 1432 de zile de la golul lui Mario Gotze din finala ediției precedente, care a dus un nou trofeu în Germania, 32 de Naționale sunt gata să scrie un nou capitol în istoria forbalului.

Cele două reprezentative care se vor duela mâine vin după rezultate modeste. Rusia nu a mai câștigat de șapte meciuri, în timp ce „The Green Falcons” (Șoimii verzi), au pierdut trei amicale consecutive. La un Campionat Mondial, Rusia nu a mai câștigat din 2002, în timp ce saudiții nu s-au mai calificat din 1994.

Echipele probabile:

Rusia: Akinfeev – M. Fernandes, Kudryashov, Ignashevich, Zhirkov – Zobnin, Kuzyaev, Dzagoev, Samedov, Golovin – Smolov.

Arabia Saudită: Al-Mayouf – Husawi, Hosawi, Al-Shahrani, Al-Barik – Otif, Al-Faraj, Al-Shihri, Al-Jassim, Al Dosari – Al-Molad.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button