Sport

BRAȘOV. ACS „SR” Municipal, la un pas de a rata barajul pentru Liga 3! Cine sunt cei din AJF care s-au abţinut?!…

 

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Brașov a validat astăzi clasamentul final al Ligii 4 brașovene, dar și trecerea AS „SR” la noua denumire, Asociația Club Sportiv „SR” Municipal Brașov.

Ședința nu a fost una liniștită, trei dintre membrii Comitetului Executiv, Nicu Văduva – reprezentant copii și juniori în CEx, Bogdan Chirițescu – vicepreședinte AJF, și Horațiu Suciu – AS Vulcan, reprezentant Liga 5 în CEx, nefiind de acord ca AS „SR”, campioana județului, să poată merge în baraj sub noua denumire.

În final, în urma votului, ACS „SR” Municipal a avut câștig de cauză și va participa în barajul de promovare în Liga 3 cu Nemere Ghelința.

Cei trei, Văduva, Chirițescu și Suciu, s-au abținut, „pentru” votând Octavian Goga – președinte AJF Brașov, care a lipsit, fiind reprezentat de Ioan Floricel, directorul general al AJF, Ionuț Necula – ACSM Codlea, reprezentantul cluburilor de Liga 4 în CEx, Lucian Măierean – președintele comisiei de arbitri.

Cum scorul a fost 3-3, a decis votul președintelui AJF, Octavian Goga, unul pentru omologarea clasamentului, astfel că AS „SR” merge în baraj.

„Scorul a fost 3-3, astfel că a contat votul președintelui Octavian Goga. Mâine dimineață vom trimite la Federația Română de Fotbal toate documentele, iar AS «SR» va juca barajul de promovare”, a declarat Ioan Floricel.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button