112

Accident grav pe DN 11 Târgu Secuiesc – Braşov, din cauza oboselii

 

Un accident rutier grav a avut loc, în această dimineaţă, pe DN 11 Târgu Secuiesc – Braşov, în afara localităţii covăsnene Dalnic, pe fondul oboselii la volan.

„Joi, 31 mai 2018, în jurul orei 06:10, pe DN 11 în afara localităţii Dalnic, a avut loc un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 53 de ani, care conducea un autoturism din direcția Târgu Secuiesc spre Brașov, ar fi adormit la volan și a ieșit în afara părții carosabile unde a lovit un arbore. În urma impactului șoferul a fost rănit grav”, se detaliază într-un comunicat remis de IJP Covasna.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dată fiind cauza accidentului, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să acorde atenție timpilor de odihnă și conducere atunci când au de parcurs un drum mai lung.

„Odihniți-vă înainte de a porni în călătorie, mai ales dacă urmează să conduceți pe timp de noapte. Pe traseu, faceți periodic opriri pentru a vă odihni, chiar și pentru câteva minute. Nu încercați să luptați cu oboseala și nu amânați pentru a economisi timp! Este mult mai important să ajungeți cu bine la destinație”, au transmis agenţii rutieri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button