Delicte

BRAŞOV. Droguri găsite într-un club din oraş

 

Mai multe persoane au fost depistate deţinând droguri de risc şi de mare risc, într-un club de pe raza municipiului Braşov, „captura” fiind făcută în cadrul unei acţiuni desfăşurate de polițiștii specializați din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Verificările au avut loc sub coordonarea procurorului din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov.

„În cadrul acestor activități, într-un club de pe raza municipiului Brașov au fost identificate mai multe persoane în posesia cărora au fost depistate droguri de risc și de mare risc. Persoanele au fost prezentate procurorului, care a dispus începerea urmăririi penale față de patru dintre acestea, iar față de una (elev în cadrul unui liceu de pe raza mun. Brașov) s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În sarcina lor s-a reținut comiterea de infracțiuni prevăzute în Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri”, se explică într-un comunicat remis în urmă cu câteva minute de IJP Braşov.

Poliţiştii vor efectua astfel de acţiuni de control şi în alte cluburi din oraş, în vederea identificării persoanelor implicate în acest gen de activități și pentru descurajarea acestui fenomen.

foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button