Expres

Marian Godină s-a căsătorit

 

Marian Godină s-a căsătorit cu iubita lui, Georgiana Lorena (fiica respectatului polițist brașovean Radu Dascălu, pensionat anul trecut), după o relație de circa doi ani. Polițistul și-a cerut iubita în căsătorie la sfârșitul anului 2016, iar în decembrie 2017 el a postat pe pagina sa de Facebook modelul invitației la nuntă, confirmând că în 2018 va avea loc oficializarea relației. Invitația, care arată ca un proces-verbal, are și o grafică originală, înfățisând o pereche de cătușe cu inimioare și un diamant.
Astăzi la amiază, Marian Godină a postat o imagine cu iubita lui în mașină, în drum spre starea civilă. „O să-i taie buletinul”, a scris Godină pe rețeaua de socializare. Imediat, au început să curgă zeci de comentarii cu mesaje de felicitări de la fanii polițistului. Nașii celor doi sunt Traian Berbeceanu (fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia) și soția acestuia, Gabriela.

Foto: Facebook Marian Godină


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button