112

BRAȘOV. Fetiță în stop cardio-respirator, după ce ar fi căzut dintr-o căruță. UPDATE: Fetița a murit…

 

Două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă, intervin, la această oră, pentru a resuscita o fetiță care a suferit răni grave, după ce ar fi căzut dintr-o căruță, în localitatea Zizin din județul Brașov.

Echipajele medicale au găsit-o pe minoră în stop cardio-respirator și execută manevre de resuscitare, conform plt. maj. Luiza Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

Update: A fost declarat decesul fetiței.

Update 2: Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu, fetița, care avea 5 ani, se deplasa cu părinții și cu cei doi frați ai ei, cu căruța, pe DJ 103A, către o zonă de recreere din apropierea cantonului silvic Zizin, când s-ar fi speriat calul şi ar fi ieşit în fugă de pe drum. Tatăl ar fi reușit să coboare, iar mama și ceilalți doi copii ar fi fost aruncați din atelaj, în timp ce fetița ar fi fost prinsă sub un oblon. Fetița a murit, iar ceilalți membri ai familiei au primit îngrijiri medicale și au refuzat transportul la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button