Politic

BRAŞOV. Lucrări de punere în siguranţă a străzii C.D. Gherea

  • image2_250554.jpeg
  • image3_250555.jpeg
  • image4_250556.jpeg
 
Mâine vor începe lucrările de punere în siguranţă a străzii Constantin Dobrogeanu-Gherea, în dreptul imobilului de la nr. 54.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, într-o primă etapa, care se va derula pe parcursul zilei de mâine, în intervalul orar 8.00-12.00, se va face salubrizarea versantului.
 
În a doua etapa, care se va derula în cursul nopţii de luni sau marţi, în funcţie de condiţiile meteo, se vor monta panouri de beton, pentru a reduce riscul alunecărilor de teren.
 
„Pe perioada derulării lucrărilor, accesul auto pe str. Constantin Dobrogeanu-Gherea va fi blocat, cu excepţia accesului riveranilor. Totuşi, aceştia din urmă nu vor avea posibilitatea de a traversa versantul de pe o parte pe alta. Pe partea dinspre centrul oraşului, strada C.D. Gherea va fi închisă de la intersecţia cu str. Ecaterina Varga (în dreptul magazinului STAR), iar partea dinspre Valea Cetăţii va fi blocata după intersecţia cu str. Molidului”, a specificat Toarcea. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button