Expres

BRAŞOV. SESIZARE. Bancomatele, o problemă pentru pensionarii care îşi iau banii pe card

 

Un cititor mytex.ro şi Transilvania Expres ne-a contactat telefonic, în urmă cu puţin timp, pentru a ni se plânge în legătură cu problemele pe care le întâmpină el şi probabil mulţi alţi vârstnici, atunci când vor să-şi scoată pensiile de pe carduri.

„Bancomatele sunt vechi, iar noi, bătrânii, când vrem să ne scoatem pensia nu putem, pentru că nu sunt făcute revizii. Şi mai toate bancomatele sunt plasate în zone unde bat razele solare şi nu se mai vede nimic pe ecran. După ce că avem probleme cu vederea, de la vârstă, nu se mai vede nici de la soare. Este o batjocură!”, ne-a declarat, indignat, braşoveanul.

Omul ne-a precizat că, spre exemplu, a întâmpinat astfel de probleme la un bancomat de pe strada Hărmanului. „Dacă vrei să scoţi un ban, nu merge!”, a precizat braşoveanul.

În altă ordine de idei, întrebat dacă au fost făcute controale şi dacă au fost găsite nereguli la bancomate, şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Sorin Susanu, ne-a declarat că verificări se fac periodic, însă până acum nu s-au înregistrat probleme serioase la acest tip de aparate şi nici sesizări nu s-au primit la Comisariat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button