112

BRAȘOV. Accidente în Hălchiu și Zărnești, pe fondul consumului de alcool. Unul dintre șoferi a intrat cu mașina într-un camion parcat

 

Un conducător auto a ajuns la spital, ieri dimineață, în prima zi de Paște, după un accident rutier pe care l-a provocat în Zărnești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

„În data de 08.04, la orele 04.52, Poliția orașului Zărnești a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Aleea Uzinei. Din primele verificări efectuate de echipa operativă care s-a deplasat la fața locului au rezultat următoarele: un conducător auto în vârstă de 45 ani care circula din direcția DJ112E nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune cu un autocamion staționat regulamentar în parcarea amenajată în fața întreprinderii UM Tohan SA. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, acesta fiind transportat de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean Brașov, unde a rămas internat. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a informat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef Gabriela Dinu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și șofat sub influența băuturilor alcoolice.

Tot pe fondul consumului de alcool și al vitezei a avut loc un incident rutier și în Hălchiu. 

„La data de 08.04, la orele 19.41, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că în localitatea Hălchiu a avut loc o coliziune între două autovehicule. Polițiștii deplasați la fața locului au constat faptul că un conducător auto în vârstă de 29 ani, care circula pe str. Morii, pe fondul vitezei neadaptate într-o curbă la stânga, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autovehicul oprit pe marginea părții carosabile. În urma evenimentului au rezultat doar daune materiale. Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat rezultând o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur, context în care a fost condus la Spitalul Municipal Codlea, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului, pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a precizat reprezentanta IJP Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button