Sport

Ion Țiriac vrea să schimbe tenisul din temelii

 

Ion Țiriac a propus Federației Internaționale de Tenis să facă două schimbări majore. Țiriac vrea ca mingile de tenis să fie înlocuite cu unele mai lente, iar meciurile să aibă 5 seturi de câte 4 game-uri.
„În primul rând, vreau ca mingile să fie mai lente, pentru ca tehnicitatea jucătorilor să iasă la suprafață. De asemenea, aș schimba și felul de organizare al meciurilor, în sensul că fiecare meci să aibă 5 seturi de câte patru game-uri”, a spus Ion Țiriac pentru ediția tipărită a revistei Sport Bild. Țiriac este considerat unul dintre cei mai mari vizionari din lumea tenisului, motiv pentru care a fost inclus și în Internațional Tennis Hall of Fame. Omul de afaceri a încercat să schimbe tenisul și în trecut, când a introdus zgura albastră în turneul de la Madrid. Forurile internaționale l-au obligat însă să renunțe la idee după doar un an, întrucât mulți jucători s-au plâns de suprafața de joc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button