Expres

Purtătorul de cuvânt al lui Putin șochează

 

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Vladimir Puțîn, Dmitri Peskov, le-a numit „prostituate” pe actrițele care l-au acuzat de hărțuire sexuală pe producătorul de la Hollywood căzut în dizgrație Harvey Weinstein. Aflat în fața studenților la Moscova, Peskov a spus că aceste femei, devenite veritabile staruri, potrivit propriei exprimări, „au făcut multe lucruri care nu erau compatibile cu conceptele de onoare și de demnitate”, relatează AFP.
„Au câștigat sute de milioane de dolari și, după zece ani, ele spun că Weinstein este vinovatul. Poate că este un ticălos, dar nici una dintre ele nu s-a dus la poliție! Nu, ele voiau că câștige zece milioane de dolari. Cum se numește o femeie că s-a culcat cu un bărbat pentru zece milioane de dolari? O prostituată”, a declarat Dmitri Peskov citat joi de postul de radio Echo Moskvy.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button